1 års förlängning Projekt Lindalsleden

För en par veckor sedan har vi ansökt om förlängning av vår Projekt Lindalsleden hos Länsstyrelsen. Det visade sig att den 2 år och 2 månader vi hade planerat, inte kommer att räcka till. Nu har vi fått besked att vi har 1 år till för att färdigställa projektet. Lindalsleden ska nu vara färdigt 2020-06-30.

ProjektLindalsleden är en ca. 23 km lång ny vandringsled från Linsell över vålarna till Dalsvallen vid Sonfjället. Vandringsleden tar dig via Vålvallen upp till Sätervålen och via Tvillingvålen (926 m.ö.h.) och Dörrsvålen ner till Dalsvallen på andra sidan fjället. Statliga bidrag till lokala naturvårdsprojekt (LONA) är medfinansiär för genomförandet av detta projekt.

Gillar du att vara ute i skogen och vill hjälpa till med projektet?
Kontakta oss via mejl vandra.linsell@gmail.com eller ring Hans 076-9412868