Vem är vi?

Om föreningen

Linsell vandringsförening är en ideell förening som grundades hösten 2016. Föreningen har som syfte att skapa och underhålla vandringsleder i Linselltrakten och därmed öka turism i vår fina by. Genom att samarbeta med Linsells Livs och Linsells Skoterklubb försöker vi stärka varandra och sätta Linsell på kartan. 

Linsell erbjuder mycket fin vandring för både nybörjare och den mer erfaren vandrare. Här finns orörda naturskogar, fjällskogar och kalfjäll med milsvid utsikt över Härjedalen. Tänk på att det inte alltid finns mobiltäckning när man vandrar i fjällområdet så var ordentligt förbered inför din vandring.

Under vandringsleder hittar du de lederna/stigar som är markerade och klara för vandring samt en karta som du kan skriva ut och ta med dig så du hittar vägen dit. Vi kommer att lägga ut nya vandringsleder under året!

Varje år kommer vi att ordna vandringar med tema som skogsekologi, överlevnadskonst, kultur m.m. för barn och pensionärer,  för kunniga naturentusiaster och glada nybörjare. Vad som händer i föreningen hittar du under Aktiviteter.

Förutom medlemmar och sponsorer har vi även behov av personer som vill hjälpa till med markering och underhåll av lederna. Skicka gärna en mejl till vandra.linsell@gmail.com om du är intresserad! Är du inte medlem än? Klicka här så kan du läsa mer om medlemskapet.

Föreningsstyrelse:
Ordförande: Hans Perfors 
Kassör: Maaike van der Salm – Perfors
Ord. ledamot: Kalle Grundström
Suppleant: Evelien Stokman

Linsells vandringsförening
Org.nr: 802504-8516
E-mail: vandra.linsell@gmail.com
Tel. nr ordförande: 070-250 1559

Swish: 1235788484
Bankgiro nr: 5158-4662