Aktivitets Information:

jul

Invigning Lindalsleden

08:30Linselll

Officiell invigning av Lindalsleden lördag den 4 juli 2020.
    Vandra Lindalsleden!

Kartan på Lindalsleden bifogas här så inomkort! (kartan uppdateras av Landmäteriet den här veckan)

Alla ska anmäla sig till vandringen senast tisdag 30 juni.
    Detta för att vi ska kunna ordna transport och lunch till alla deltagare.
    Ni kan anmäla er via Messenger eller majla till vandra.linsell@gmail.com

Pga. Covid-19 och samåkning till startpunkten vill vi att alla deltagare ska vara friska och symptomfria.

Kl. 08:30 samlas vi vid Linsells Livs där alla deltagare får en gratis matsäck. Det blir tyvärr ingen grillning pga. brandrisken. Meddela oss gärna om du har en allergi.
    Kl. 09:00 blir vi skjutsade till Storbäcksvägen (vid Dalsvallen) för att börja vår vandring av Lindalsleden tillbaka till Linsell.
    Kl. 09:30 startar vi vår vandring som grupp men alla får vandra i sin egen takt om de vill. Medans vi vandrar kommer vi att berätta mer om projekt Lindalsleden och naturen kring Linsellvålarna.

Mellan kl. 17:00 - 18:00 är vi tillbaka i byn.Total är Lindalsleden ca. 20 km (Kontakta oss om ni vill vandra en kortare sträcka).

Det finns många vattenkällor längs med leden så du kan fylla på din vattenflaska. Vi rekommenderar att ha bra vandringskängor eftersom flera sträckor av leden inte är en riktig stig än.

Om du har fler frågor är du välkommen att höra av dig.

Vi ses den 4 juli i Linsell!