11-12 aug: 2-Dagars Hike i Linsells vildmark

Vandring, vildmark, tälta och lägereld. Visst låter det härligt?

Följ med 11 och 12 augusti på en 2 dagars vandring i Linsells vackra natur!
Vi startar vandringshelgen i byn och övernattar i tält ute i vildmarken.

Priser:
400:- (inkl. medlemskap 2018)
300:- för medlemmar

Vad ingår?
Guidning i 2 dagar
Kolbulle på lördagskväll
Kaffe/te hela helgen

Program:

08:30 – Samling vid Linsells Livs och samåkning till startpunkten.
09:00 – Start av vandringen, via Lill-Lindalens gammelskog vandrar vi upp till fjället.
Middag – Lunch i fällt. Frystorkad mat finns att beställa hos oss. (Ni får en lista med olika val via mejl) eller så tar ni med mat själva.
Kväll – Vi sätter upp våra tält vid en liten bäck eller källa på fjället och tänder en mysig brasa. Vi gör kolbulle över öppet eld och njuter av en härlig kväll ute i vildmarken.

Söndag:
Morgon – Vi äter frukost och njuter av morgonsolen i fantastisk fjällmiljö. Vi packar våra grejer och ger oss av till Sandvallen på andra sidan fjället.
Middag – Lunch i fällt.
16:00 – 18:00 Vi kommer fram till Sandvallen där vi avslutar helgen. Vi blir sedan hämtat och får en skjuts tillbaka till Linsells Livs.

Anmälan görs senast 5 augusti via mejl vandra.linsell@gmail.com
Efter anmälan får ni en lista över mat och snacks ni kan beställa hos oss. Det går även att hyra vandringsstavar och tält hos oss.

Ni får gärna mejla eller ringa oss om ni har funderingar!

Vi ses 11 augusti!

Tijs & Hans